Ugrás a tartalomhoz

SINCLAIR AKCIÓ! 5% KEDVEZMÉNY ÉS INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Hogyan kell a klímát takarítani?

A légkondicionáló kitakarítása rendkívül fontos annak érdekében, hogy az optimális hatékonysággal működjön, és biztosítsa a tiszta és egészséges levegőt a helyiségben. Íme néhány lépés, amelyek segítségével tisztíthatja a légkondicionáló egységet:

  1. Kapcsolja ki a légkondicionáló egységet és áramtalanítsa.

  2. Vegye le vagy hajtsa fel az előlapot. A legtöbb légkondicionáló egység szűrőjét ki lehet mosni, vagy ha elhasználódott, akkor cserélni kell.

  3. Távolítsa el a szűrőket. Ha a szűrőt ki lehet mosni, akkor meleg szappanos vízzel lehet kimosni. Amennyiben a szennyezettség kismértékű elég lehet egy alapos porszívózás vagy öblítés zuhanyrózsa segítségével. 

  4. Amennyiben rendelkezik klímaberendezés tisztító spray-vel, az azon szereplő használati utasítás alapján fújja a hőcserélőre.

  5. Helyezze vissza a tiszta, száraz szűrőket.

  6. Tisztítsa meg az egység külső részét. A külső részeket egy nedves ruhával tisztíthatja meg, majd szárazra törölje.

  7. Ha a légkondicionáló egység láthatóan erősen szennyezett, penészes, akkor, akkor azt javasoljuk, hogy szakemberrel végeztesse el a tisztítást, ugyanis a klímaberendezés tisztító spray ebben az esetben mondhatni semmit sem ér.

  8. Helyezze vissza / hajtsa vissza az előlapot.

  9. Kapcsolja vissza a készülék áramellátását.

  10. +TIPP: Járassa néhány percig a készüléket ventilátor üzemmódban.

Szeretné ha csapatunk professzionálisan kitakarítaná az Ön légkondicionáló berendezését? Kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szólj hozzá

Felhívjuk figyelmét, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni