Ugrás a tartalomhoz

SINCLAIR AKCIÓ! 5% KEDVEZMÉNY ÉS INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Miért fontos a légkondicionáló tisztítása?

Az otthoni vagy irodai légkondicionálók használata sok előnnyel jár, különösen a meleg nyári hónapokban. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy az ilyen eszközök tisztítása és karbantartása is nagyon fontos. A rendszeres légkondicionáló tisztítás nem csak a hatékonyságot növeli, hanem a berendezés hosszú élettartamának biztosítása érdekében is elengedhetetlen.

Milyen hatással van ránk a klíma ha nem takarítjuk?

Az légkondicionálók hűtőközeg használatával működnek, amely hőt von el a levegőből, hogy lehűtsék/felfűtsék a helyiséget. Ennek a folyamatnak során azonban számos szennyeződés és por is lerakódik a készülékben és idővel kialakul a penész is. Ezek rendkívül károsak a szervezetünkre nézve és a hatékonyságot is nagymértékben csökkentik. Az eltömődött szűrők és a koszos, penészes hőcserélő ráadásul akár allergiás reakciókat is okozhatnak, és megnehezítik a légzést.

Mi várható ha rendszeresen tisztítjuk a készüléket?

Az légkondicionáló rendszeres tisztítása megelőzi ezeket a problémákat és javítja a készülék teljesítményét. A szűrők és a hőcserélő tisztítása biztosítja, hogy a levegő szabadon áramoljon a készülékben, és ezáltal a környezet hűtése és fűtése hatékonyabb legyen. Ezen kívül a rendszeres karbantartás elősegíti a hűtőközeg hatékonyabb használatát, így csökkentve az energiafogyasztást és a számlákat.

 

Szeretné ha csapatunk professzionálisan kitakarítaná az Ön légkondicionáló berendezését? Kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szólj hozzá

Felhívjuk figyelmét, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni